Innbetaling Total i Solidus CRM

Har du behov for et CRM-system som gjør det enklere å registrere manuelle innbetalinger? Innbetaling Total hjelper deg med å registrere manuelle innbetalinger direkte inn til Solidus CRM.

Innbetaling Total vil spare din organisasjon for mye arbeid. Alle innbetalinger, også de uten KID vil komme direkte inn i Solidus CRM med tilhørende bankkonto og dato. Ofte vil også navn være oppgitt, slik at du bare trenger å knytte innbetalingen opp mot riktig prosjekt. Det er enkelt å komme i gang, alt vi trenger er kontonummeret som du ønsker å opprette tjenesten på, så sender vi deg avtale med banken for signering.

Hvorfor velge Innbetaling Total i Solidus CRM

  • Tidsbesparende
  • Oversikt over alle innbetalinger i Solidus CRM
  • Alt man trenger samlet på ett sted
  • Frigjør tid til å følge opp giverne
  • Kostnadsfri etablering
  • Gratis support

Gjør som Open Heart

Open Heart er en humanitær stiftelse som brenner for å effektivt hjelpe de aller fattigste av de fattige i flere Østeuropeiske land, da spesielt barn. De har vært kunde av Solidus siden 2019.

«Solidus sitt skybaserte CRM- system har effektivisert arbeidet vårt betraktelig! Det vi tidligere brukte 30-40 timer med manuelt arbeid på, bruker vi nå maks en time. Spesielt vil jeg trekke fram automatisk oppdaterte adresser og adressevask, samt rask og god support. I tillegg er systemet svært brukervennlig.»

Produkter i Solidus CRM

Alt du trenger til innsamling, samlet i ett CRM-system.

Gi oss et hint, så kontakter vi deg for mer informasjon:

Ikke Solidus CRM kunde?