Avtalegiro i Solidus CRM

Har du behov for et CRM-system som gjør det enklere å sikre kontinuerlig inntjening til din organisasjon? Vi tilbyr Avtalegiro som forenkler denne prosessen for deg og dine givere.

I Solidus CRM heter Avtalegiro “AvtaleStraks”. Tjenesten er gratis, du betaler kun et årlig gebyr til banken du benytter.

Givere registrerer seg enkelt via mobilen og signerer AvtaleGiro med BankID. Alt du trenger å gjøre er å legge ut et skjema for givere på organisasjonen sin nettsiden. Givere registrerer seg selv som faste givere via mobil, nettbrett eller desktop. Registreringen går direkte inn i Solidus CRM og Nets. Når givere har signert betalingen med BankID får du en melding om at AvtaleGiroen er godkjent, og pengene kommer automatisk inn på konto.

Hvorfor benytte Avtalegiro i Solidus CRM

  • Elektronisk signering med BankID
  • Betaler registrerer direkte i Solidus CRM og hos Mastercard Payment Service (tidligere Nets)
  • Registrering digitalt
  • Raskere oppstart av AvtaleGiro-avtalen

Gjør som Brave Heart Stiftelsen

Brave heart Stiftelsen opplevde en slik vekst at de fikk utfordringer med å holde oversikten over givere, gaver og inntekter. Så tok de i bruk Solidus CRM og fikk orden i sakene. Daglig leder Ingjerd Sand er lettet over å ha fått en enklere arbeidsdag med mindre administrasjon og mer tid til det hun brenner for, nemlig flykninger.

«Først og fremst har vi fått langt bedre oversikt over gaver, givere og inntekten på de enkelte prosjektene. Dette har vært som natt og dag for oss, og veldig godt å få på plass.»

Produkter i Solidus CRM

Alt du trenger til innsamling, samlet i ett CRM-system.

Gi oss et hint, så kontakter vi deg for mer informasjon:

Ikke Solidus CRM kunde?