Moderne skybasert CRM-system skreddersydd for giver- og medlems­organisasjoner

Om oss

Solidus CRM er et moderne skybasert CRM-system skreddersydd for giver-, fadder- og medlemsorganisasjoner. Det er av høy kvalitet, brukervennlig og rimelig. Tjenestene vi tilbyr er integrerte, slik at du har alt du trenger, samlet på ett sted.

Solidus ble etablert i 2004 og har siden den gang sømløst bistått stadig flere giver- og medlemsorganisasjoner med blant annet innsamling, skatteinnberetning av gaver og kommunikasjon til givere, faddere og medlemmer.

Solidus CRM blir i dag benyttet av over 700 giver- og medlems-organisasjoner. Kundene våre bruker Solidus CRM for å øke inntektene og redusere kostnaden, slik at inntektene videreføres med så liten innsats som mulig og midlene kundene skaffer går til det de brenner for, med minst mulig administrative kostnader.

Vi er opptatte av å utvikle et CRM-system om passer til organisasjoner som ofte drives på frivillig basis. Vi har lang erfaring i bransjen og er hele tiden ute etter å utvikle og oppdatere oss, slik at vi til enhver tid kan være gode rådgivere for kundene våre og utvikle systemet i rett retning. Dette gjør vi blant annet ved kursing eller ved å være sponsor/medlem av organisasjoner/miljøer som støtter opp om samme tankegang som vi har.

 

Våre medarbeidere

 
Dag Olav Sæther

Dag Olav Sæther

Daglig leder og partner

 
 
Ida Schou Brandis

Ida Schou Brandis

Kunderådgiver

 
 
Robert Sæther

Robert Sæther

Systemutvikler og partner

 
 
Joakim Fagerli

Joakim Fagerli

Systemutvikler og partner

 
 
Tina Tobiassen

Tina Tobiassen

Digital Markedsfører

 
 
Rune Fridell

Rune Fridell

Kunderådgiver

 
 

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Ønsker du å få tilsendt informasjon om våre tjenester og faglige oppdaterte nyheter? Registrer din e-post adresse for å motta nyhetsbrev fra Solidus.
 

Vi er stolt leverandørmedlem eller sponsor av blant annet:

Noen av våre samarbeidspartnere:

 

Strex

Nets

DialogNorge

Polinor

Vipps

 

Noen av våre kunder

Solidus