Adressevask i Solidus CRM

Solidus CRM gjør det enkelt å holde kontaktinformasjon oppdatert med integrerte løsninger for adressevask av hele eller deler av basen direkte i din CRM løsning.

Automatisk oppdatering av kontaktinformasjon er en viktig del av vedlikeholdet av din CRM base, som gir deg mulighet for å kommunisere med dine støttespillere. Abonner på adressevask og databasen din vil alltid være oppdatert uten behov for ekstra import og eksport av data eller kontakt med ekstern leverandør. Du kan også ta vaske et utvalg av basen din før en kampanje.

Hvorfor benytte adressevask i Solidus CRM

  • Du får påført mobilnummer
  • Oppdatert døde
  • Sparer porto ved at brev kommer rett frem
  • Du får melding om flytting
  • Bedre kommunikasjon med givere
  • Rimelig abonnementsløsning
Illustrasjon av dame som kommuniserer fra sitt CRM-system

Gjør som Stiftelsen Prosjekt Gatebarn i Kenya

Stiftelsen Prosjekt Gatebarn i Kenya jobber iherdig med å sørge for god utdannelse og gi barna gode verdier, som igjen vil lede barna på rett vei til å gjøre dem i stand til å bli ansvarlige innbyggere i Kenya.

«Vi kan absolutt anbefale Solidus til andre tilsvarende organisasjoner. Det er enkelt og brukervennlig og prisen er rimelig, noe vi som en liten organisasjon med bare frivillige medarbeidere (ingen lønnsansatte) setter pris på. Det er nettbasert og kan brukes overalt, og de yter meget gode service. Det er ikke noe problem å ta en telefon til Solidus, vi får alltid svar på det vi lurer på.»

Produkter i Solidus CRM

Alt du trenger til innsamling, samlet i ett CRM-system.

Gi oss et hint, så kontakter vi deg for mer informasjon:

Ikke Solidus CRM kunde?