Stiftelsen Prosjekt Gatebarn i Kenya

Etter at stiftelsen Gatebarn i Kenya tok i bruk Solidus CRM har de nå et mer strømlinjeformet fadderprogram, de har fått løst alle oppgavene de ønsker og sparer mye tid og penger blant annet på kommunikasjon og porto. Det er blant annet veldig lett å sende det tradisjonelle “fadderbrev” på mail.

Stiftelsen Gatebarn i Kenya trengte et mer strømlinjeformet fadderprogram, etter noe vurdering landet de på at Solidus CRM var det beste alternativet. Det er mye enklere for deres frivillige medarbeider å sitte hjemme å registrere innbetalinger fra fadderne, et pluss er at de synes det er enkelt å lære seg det skybaserte CRM-systemet.


Vi har hatt en hyggelig dialog med Otto Halvorsen i Stiftelsen Gatebarn i Kenya som opplyser at etter at de ønsket seg en nettbasert løsning for å kunne bruke hvor enn man er, med mulighet for avtalegiro og få gavedonasjoner rett inn i systemet, samt integrert mulighet for skattefradrag. Alt dette dekker Solidus CRM  for dem i dag. Dermed sparer de tid og penger på eksempel porto, ved at de nå sender ut nyhetsbrev og andre meldinger på mail eller SMS til de fleste faddere. Foruten de som helst vil ha brev i posten, men det går det fint å skille ut.

Om Stiftelsen prosjekt gatebarn i Kenya

Stiftelsen Gatebarn i Kenya startet opp i 1995 og jobber iherdig med å sørge for god utdannelse og gi barna gode verdier, som igjen vil lede barna på rett vei til å gjøre dem i stand til å bli ansvarlige innbyggere i Kenya. Dette gjør de blant annet ved å samle inn utstyr til skolen, klær og annet som er nødvendig i hjelpearbeidet.

Les om flere av kundene våre:

Alt du trenger til innsamling, samlet i ett CRM-system.

Gi oss et hint, så kontakter vi deg for mer informasjon:

Ikke Solidus CRM kunde?