Vi brenner for å yte god service til både nye og eksisterende kunder

Stiftelsen Prosjekt Gatebarn i Kenya

Etter at stiftelsen Gatebarn i Kenya tok i bruk Solidus CRM har de nå et mer strømlinjeformet fadderprogram, de har fått løst alle oppgavene de ønsker og sparer mye tid og penger blant annet på kommunikasjon og porto. Det er blant annet veldig lett å sende det tradisjonelle “fadderbrev” på mail.

Stiftelsen Gatebarn i Kenya trengte et mer strømlinjeformet fadderprogram, etter noe vurdering landet de på at Solidus CRM var det beste alternativet. Det er mye enklere for deres frivillige medarbeider å sitte hjemme å registrere innbetalinger fra fadderne, et pluss er at de synes det er enkelt å lære seg det skybaserte CRM-systemet.

Vi har hatt en hyggelig dialog med Otto Halvorsen i Stiftelsen Gatebarn i Kenya som opplyser at etter at de ønsket seg en nettbasert løsning for å kunne bruke hvor enn man er, med mulighet for avtalegiro og få gavedonasjoner rett inn i systemet, samt integrert mulighet for skattefradrag. Alt dette dekker Solidus sitt skybaserte CRM system for dem i dag. Dermed sparer de tid og penger på eksempel porto, ved at de nå sender ut nyhetsbrev og andre meldinger på mail eller SMS til de fleste faddere. Foruten de som helst vil ha brev i posten - men det går det også veldig greit å skille på.

“Vi kan absolutt anbefale Solidus til andre tilsvarende organisasjoner. Det er enkelt og brukervennlig og prisen er rimelig, noe vi som en liten organisasjon med bare frivillige medarbeidere (ingen lønnsansatte) setter pris på. Det er nettbasert og kan brukes overalt, og de yter meget gode service. Det er ikke noe problem å ta en telefon til Solidus, vi får alltid svar på det vi lurer på”

Otto Halvorsen, Stiftelsen Prosjekt Gatebarn i Kenya

Om Stiftelsen prosjekt gatebarn i Kenya

Stiftelsen Gatebarn i Kenya startet opp i 1995 og jobber iherdig med å sørge for god utdannelse og gi barna gode verdier, som igjen vil lede barna på rett vei til å gjøre dem i stand til å bli ansvarlige innbyggere i Kenya. Dette gjør de blant annet ved å samle inn utstyr til skolen, klær og annet som er nødvendig i hjelpearbeidet.

Andre referanser

Solidus