Vi brenner for å yte god service til både nye og eksisterende kunder

Justøyfamiliens Bibelcamping

Justøyfamiliens Bibelcamping søkte etter et CRM system som kunne hjelpe med å organisere gaver, foreta skatteinnberetning og tilby en enkel kortbetalingsløsning. 

Vi hadde en hyggelig samtale med økonomiansvarlig Jan Svege i Justøyfamiliens Bibelcamping. Han forteller at etter de valgte Solidus CRM har de fått en enkel løsning som har frigitt dem for mye administrasjonstid. Det er tid de nå heller kan benytte mer fornuftig. De kan nå også tilby kunder og givere en trygg kortbetalingsløsning som er integrert med Solidus, slik at innbetalingene kommer rett inn i løsningen. Slik får de full oversikt på ett sted.

Vi er veldig fornøyd med løsningen til Solidus. Det har vært tidsbesparende og gjort at vi kan bruke tiden vår på det vi kan og brenner for! I tillegg vil jeg trekke fram Dagfinn Sæther som har hjulpet oss med løsningen. Han er en utrolig hyggelig og proaktiv kar. Jeg vil absolutt anbefale Solidus videre til andre organisasjoner som har lignende behov.

Jan Svege, i Justøyfamiliens Bibelcamping

Om Justøyfamiliens Bibelcamping

Justøyfamiliens Bibelcamping ligger på Justøya utenfor Kristiansand. JFC er en selvstendig og selveiende evangelisk virksomhet med en økumenisk profil. 

Andre referanser

Solidus