Vi brenner for å yte god service til både nye og eksisterende kunder

Open Heart

Etter at den humanitære stiftelsen Open Heart tok i bruk Solidus, bruker de nå maks en time på et arbeid som de tidligere brukte over 30 timer på.

Vi har hatt gleden av å snakke med daglig leder Halvard Hasseløy i Open Heart. Han forteller varmt om både Solidus sin skybaserte CRM løsning, da spesielt modulen «Innbetaling Totalt», samt menneskene som både utvikler løsningen og hjelper til når han står fast.

Open Heart kom i kontakt med Solidus i 2018. Vi fikk en god dialog, snakket om løsningen de hadde, samt hva de savnet. Open Heart trengte et nytt og moderne CRM-system og avtale ble tegnet i 2019, til glede for begge parter.

“Solidus sitt skybaserte CRM-system har effektivisert arbeidet vårt betraktelig! Det vi tidligere brukte 30-40 timer på manuelt arbeid, bruker vi nå maks en time på.  Noe av det jeg vil trekke frem er den effektive modulen «Innbetaling Total» som gjør at vi blant annet får oppdaterte adresser automatisk, samt at det gjøres adressevask. Dersom vi støter på problemer er Solidus vanvittig samarbeidsvillig og raske med support og videreutvikling for å stadig forbedre løsningen” 

Om Open Heart

Open Heart er en humanitær stiftelse som drives på et kristent grunnlag. Frivillige gaver fra enkeltpersoner og fra næringslivet gjør det mulig å opprettholde en stor aktivitet. En halv million mennesker får årlig hjelp gjennom deres arbeid. De brenner for å effektivt hjelpe de aller fattigste av de fattige i flere Østeuropeiske land, da spesielt barn.

Andre referanser

Solidus