Oppsett før epost-utsendelse fra Solidus CRM

For å sikre så god levering av epost som mulig når dere sender e-post fra Solidus CRM, bør DNS-oppsettet på domenet deres være klar for utsendelse fra Solidus CRM.

Mange av våre kunder har allerede verifisert domene eposten for utsending fra Solidus CRM, men endringer fra e-post leverandøren krever at alle må oppdatere oppsettet.

Det nye oppsettet er påkrevd fra og med 14. februar 2024.

 

Fordelen med å sende e-post fra Solidus CRM

I Solidus CRM basen har du all kontaktinformasjon på dine støttespillere, derfor er det også naturlig og lettvint å sende ut informasjon direkte fra Solidus CRM. Du kan sende til en og en eller til en gruppe samlet. Du kan gjøre utsendingen personlig ved å benytte fletteord. Det er også andre e-poster som går ut fra systemet, f.eks er det giro per e-post eller årsoppgaver (med lenke til min side). Disse e-postene er det viktig at kommer frem til mottaker og at avsender oppfattes som trygg og gjenkjennbar.

 

Hva er en domene e-post?

Domene-epost er en epost som er basert på deres domene. For oss i Solidus er det f.eks @solidus.no. Alle som har en nettside, har vanligvis også tilgangen på å sette opp domene-epost. Vi anbefaler at «fra-adressen» når det sendes fra Solidus CRM er en domene e-post, og ikke f.eks @gmail.com eller @hotmail.com, dette fordi en domene e-post er gjenkjennbart for giver/medlem, slik at det ikke er tvil om hvem som er avsender.

 

Godkjenne domenet for utsending fra Solidus CRM

Dere må legge inn følgende oppsett i DNSet på domenet deres:

 1. DKIM oppsett
 2. DMARC status 

Obs! Der det står yourdomain.com byttes ut med deres eget domene.

DKIM oppsett
Lag to «CNAME record»
  1. En med navn: mte1._domainkey.yourdomain.com, med verdi: dkim1.mandrillapp.com
  2. Og en med navn:  mte2._domainkey.yourdomain.com, med verdi: dkim2.mandrillapp.com

 

DMARC status
 1. Lagre en «TXT record» i DNSet med navn:  _dmarc.yourdomain.com,  med verdi: v=DMARC1; p=none;

 

Trenger du hjelp?

Dersom dere trenger hjelp med å gjennomføre oppsettet, kan dere kontakte den tekniske kontakten for domenet deres og be de gjøre oppsettet for dere
Hvem som er den tekniske kontakten kan dere søke opp her Norid – Driver registeret for norske domenenavn eller ICANN Lookup

 

Kontakt Solidus CRM for å fullføre oppsettet

Det siste som skal gjøres er å verifisere domenet med en unik kode som dere får fra oss.
Ta derfor kontakt med oss på support@solidus.no når dere har fullført oppsettet av DKIM og DMARC så sjekker vi om det er noe mer som mangler og sender dere den unike koden dersom domenet ikke allerede er verifisert.

Skatte­innberetning via Solidus CRM

Har du behov for et CRM-system som gjør det enklere for deg å håndtere skatteinnberetningen? Solidus CRM gjør innberetningen for deg slik at du sparer tid på krevende og vanskelige prosesser.

Vi har innberettetet gaver med skattefradrag for hundrevis av organisasjoner siden 2004, og har hele tiden hatt tett samarbeid med Skattedirektoratet. Med vår løsning kan du være trygg på at rutiner og krav for innberetning av gaver følges i henhold til lover og regler.

Vi samler den nødvendig informasjonen du gir oss, holder oversikt og utarbeider fullstendige og korrekte innberetningsdokumenter. I tillegg sørger vi for at lovpålagt årsoppgave sendes ut til hver giver. Les mer generell informasjon om skatteinberetningen her.

Hvorfor benytte skatteinnberetning via Solidus CRM

 • Over 15 års erfaring med skatteinnberetning
 • Grundig kjennskap til rutiner og krav for innberetning av gaver
 • Spar tid på krevende og vanskelige prosesser
 • Vi sørger for samlet skatteinnberetning for underavdelinger
 • Vi bistår med søknadsprosessen hvis foretaket ikke er godkjent for skattefradrag
 • Fokuser på det du er god på og overlat skatteinnberetningen til oss
 • Skattefradrag via Vipps appen

Kommunikasjon via Solidus CRM

Har du behov for et CRM-system som gjør det enklere å kommunisere med givere, faddere eller medlemmer? Med Solidus CRM kan du blant annet kommunisere med dine målgrupper via ulike kommunikasjonskanaler som SMS, e-post og brev.

God kommunikasjon med givere og støttespillere er viktig for å ha stabile og gode inntekter. Med Solidus CRM bestemmer du selv hvem du ønsker å nå, hvordan du ønsker å nå de, og hva du ønsker å si. Du kan for eksempel sende ut takkebrev til givere via e-post, eller velkomstbrev til dine faddere via SMS og brev. Det er også mulig å kommunisere med egne utvalgte grupper.

Hvorfor kommunisere med dine støttespillere via Solidus CRM

 • All giver informasjon samlet på ett sted
 • Enkelt og effektivt kommunikasjonssystem
 • Skreddersydd kommunikasjon til ulike målgrupper eller enkeltpersoner
 • Takkebrev til givere
 • Kampanje-/informasjonsbrev (med/uten giro)
 • Papirbasert eller digitalt
 • Eksportering til tekstfil eller Excel
 • Spesialisert for organisasjoner som driver med innsamling
Illustrasjon av dame som kommuniserer fra sitt CRM-system

Pris

Har du behov for et brukervennlig CRM-system til en fast månedspris med minst mulig administrative kostnader? 

Solidus CRM blir i dag benyttet av over 800 giver- og medlems-organisasjoner. Kundene våre bruker Solidus CRM for å øke inntektene og redusere kostnaden, slik at inntektene videreføres med så liten innsats som mulig og midlene kundene skaffer går til det de brenner for, med minst mulig administrative kostnader.

Vi tilbyr en fast månedspris fra kr 469,- eks. mva. Prisen settes og justeres i takt med størrelsen på din organisasjon.

Med Solidus CRM får alle kunder tilgang til alle deler av løsningen. Det eneste som kommer i tillegg utover din faste lave månedspris er tjenester hvor vi har eksterne leverandører, som for eksempel porto og SMS.

Hvorfor velge Solidus CRM

 • Full oversikt over gaver 
 • Enkel skatteinnberetning
 • AvtaleGiro – elektronisk signering med BankID
 • Utsendelse av giroer med KID-nummer
 • SMS-donasjon og Vipps
 • Oversiktlige rapporter og integrasjon mot regnskap
 • Enkel kommunikasjon med giverne
 • Gratis support 

Egen informasjon for menigheter i Den norske kirke, se her

Gi oss litt informasjon så kontakter vi deg: