Vi er brenner for å yte god service til både nye og eksisterende kunder

Zuccarellostiftelsen

Zuccarellostiftelsen hadde behov for et CRM-system som ikke kostet skjorta og er i kontinuerlig i utvikling. Samtidig trengte de en leverandør som kan levere de tjenestene de har behov for rundt innsamlingskampanjer og nettbutikk. Valget falt på Solidus CRM da de kunne levere dette med mer.

Zuccarellostiftelsen ble kunde av Solidus CRM i 2018. De kom i kontakt med Solidus CRM via Fundraising Norge. Vi hadde en hyggelig samtale med daglig leder i Zuccarellostiftelsen, Kristine Alcocer-Lind, som blant annet forteller at de trengte en leverandør som kunne levere de tjenestene de hadde behov for i forbindelse med innsamling, for eksempel Vipps som betalingsmiddel og salg av produkter i nettbutikk.

Kristine forteller at de så etter en bedrift som hadde et fleksibelt CRM-system, med en pris som ikke koster skjorta og at bedriften hadde et genuint ønske om å jobbe med stiftelsen for å tilpasse og hjelpe oss med løsningen, slik at vi får det vi trenger.

zuccarellostiftelsen logo

Solidus CRM har til nå bidratt med at vi blant annet har kunne tilbydd salg av produkter, uten å måtte opprette egen nettbutikk. Det var veldig nyttig i forbindelse med kampanjen vår «Kom på banen». I samme kampanje har de også kun brukt Vipps som betalingsmetode, da hovedkanalene for å komme til giversiden var enten via QR-kode eller gjennom sosiale medier. Derfor trengte de å ha det enkelt på hjemmesiden, samtidig som kampanjens hoved video kommuniserte Vipps som giverkanal.

"Jeg har opplevd god kundeservice, relevant teknisk support og at det alltid er noen tilgjengelig til å hjelpe til hos Solidus CRM. Kan godt anbefale løsningen til andre organisasjoner som har begrenset budsjett til innsamling av midler, men som ønsker tilgang til all funksjonalitet i løsningen som andre CRM-systemer gjerne tar ekstra betalt for."

Daglig leder i Zuccarellostiftelsen, Kristine Alcocer-Lind

Om Stiftelsen Zuccarellostiftelsen

Zuccarellostiftelsen ble etablert i 2016, og er et personlig initiativ fra en av Norges største hockeyprofiler – NHL-spilleren Mats Zuccarello.

Siden han som femåring tok sine første ustøe skøytetak har Mats tilbragt utallige timer på isen, og han har fått være del av et idrettsfellesskap som har gitt ham enormt mye glede.


Gjennom Zuccarellostiftelsen vil Mats bruke sitt navn, og sitt engasjement, til å hjelpe barn og unge med å få innpass i idrett og fysisk aktivitet, slik at de kan ta del i den samme idrettsgleden som har betydd så mye for ham – både personlig og karrieremessig. De jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, etnisitet, bosted og økonomi.

Andre referanser

Solidus