Givertjeneste:

God kommunikasjon med giverne er viktig, og vi har en egen modul som gjør denne jobben enkel.
Les mer om Givertjeneste her.

Medlemskap:

Solidus Medlemskap er en enkel løsning for håndtering av medlemskap på nett.
 Medlemskontingenten kreves inn ved bruk av AvtaleGiro eller giro med KID som sendes ut av Solidus, slik at betalt kontingent registreres automatisk.
Les mer om Medlemskap her.

Skattefradrag:

Gaver kan gi rett til skattefradrag for giverne, og vår tjeneste sørger for korrekte innberetninger og utsendelse av årsoppgaver. Har din organisasjon underavdelinger å innberette for? Vi samler alt til en innberetning.
Les mer om Skattefradrag her.

Kommunikasjon:

God kommunikasjon med støttespillere og givere er avgjørende for stabile og gode inntekter ved innsamlinger, men er ofte tidkrevende arbeid som nedprioriteres. Med Solidus Kommunikasjon blir dette arbeidet forenklet.
Les mer om Kommunikasjon her

AvtaleGiro:

Solidus Givertjeneste har full støtte for AvtaleGiro, slik at faste bidrag automatisk registreres i løsningen.
Med innsamlingsløsningen følger også elektronisk signering av AvtaleGiroavtale med BankID.
Les mer om Solidus og AvtaleGiro her.

SMS-donasjoner:

Velg SMS-donasjon for å øke inntektene knyttet opp til ulike formål. Vår løsning er rimelig og enkel, og fungerer også til SMS-kollekt(SMS-innsamlig) for menigheter. Innbetalingene blir registrert automatisk i Solidus og du kan også få påført navn på giverne.
Les mer om SMS-donasjon her.

Kortbetaling:

Har dere mange enkeltdonasjoner og savner en enkel og effektiv måte å få inn inntektene på? Solidus setter vederlagsfritt opp en kortbetalingsløsning som er integrert med deres database.
Les mer om Kortbetaling her.

Innbetaling total:

Mottar din organisasjon mange innbetalinger som må registreres manuelt? Solidus har en løsning som vil spare dere for mye arbeid, alle innbetalinger også de uten KID vil komme direkte inn til Solidus med tilhørende bankkonto og dato.
Les mer om Innbetaling total her

Fundraising:

Stadig flere organisasjoner benytter fundraising i sitt arbeid med å skaffe inntekter til ulike prosjekter. Vår tjeneste tilrettelegger for at givere enkelt kan støtte ditt arbeid og at gavebeløp kommer direkte inn på konto. Slik får du enkelt inntekter til dine prosjekter med minimal innsats.
Les mer om Fundraising her

Regnskapsintegrasjon:

Bruker deres organisasjon mye ressurser på regnskapsarbeid? Da vil direkte integrasjon mot regnskap være en god løsning.
Les mer om Regnskapsintegrasjon her

Vipps import:

Nå kan du enkelt og greit få oversikt over vipps innbetalingene ved å importere vipps rapporten direkte inn i Solidus.
Les mer om Vipps import her

 


Se også:

Våre fornøyde kunder
Om Solidus AS