Solidus tilbyr rimelige og brukervennlige tjenester for giver, fadder- og medlemshåndtering for organisasjoner i Norge. Vi gjør mye av jobben for organisasjoner og foreninger slik at inntektene økes med så minimal innsats som mulig for organisasjonene.

Solidus ble etablert i 2004 og har siden den gang bistått stadig flere organisasjoner med innsamling og skatteinnberetning av gaver og kommunikasjon med givere, faddere og medlemmer. Nå benytter over 500 organisasjoner våre tjenester. Vi er et veletablert firma med sunn økonomi.

Solidus er medlem i Norges Innsamlingsråd


Vårt team:

Solidus Ansatt Dag

Dag Olav Sæther

Daglig leder, partner

Dag Olav er en av eierne og daglig leder, og arbeider med økonomi, strategi og markedsføring. Han har 24 års erfaring fra organisasjoner og er den som reiser rundt til nye og eksisterende kunder.

Telefon: +47 91 60 96 13

Epost: dago@solidus.no

Soldius Ansatt Joar

Joar Fagerli

Systemutvikler, partner


Joar er en av eierne av Solidus og har mer enn 20 års erfaring med utvikling av applikasjoner og databaser. Han står for den daglige utvikling av systemet.

Telefon: +47 905 44 324

Epost: joar@solidus.no

solidus ansatt dagfinn

Dagfinn Sæther

Kunderådgiver

Dagfinn er vår erfarne kunderådgiver som alltid er tilgjengelig for våre kunder. Om du skulle stå fast og trenge hjelp er Dagfinn mannen å kontakte.

Telefon: +47 99 39 85 50

Epost: dagfinn@solidus.no

Joakim Fagerli

Systemutvikler

Joakim har lang erfaring i utvikling av applikasjoner. Med sitt engasjement og it-kompetanse bidrar han med å gjøre løsningen stadig bedre for våre kunder.

Tonje Løw Hansen

Markedssjef

Tonje er en engasjert markedsfører som jobber med markedsføring, grafisk design og kommunikasjon i Solidus. Hun er også kontaktperson for selgere og presse.

Øystein Edvin Berg

Rådgiver

Øystein er en dyktig rådgiver med 15 års erfaring fra ideelle organisasjoner. Han kan bistå våre kunder med å utarbeide gode strategier for innsamling og medlemsrekruttering og etablere rasjonelle arbeidsmetoder. Han er kreativ, erfaren og full av gode ideer.


Lurer du på om vi kan hjelpe din organisasjon?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om utfordringer og muligheter.
Ring 99 39 85 50 eller send oss en e-post på post@solidus.no.


Se også:

Våre tjenester
Priser