Nå kan vi bruke mer tid på de viktige tingene

Bekkelaget menighet har brukt Solidus til givertjenesten sin, og de synes det er befriende å ha et enkelt system som letter det administrative arbeidet.

 

Solidus hjelper Bekkelaget Menighet

Daglig leder John Gjertsen i Bekkelaget og Ormøy menighet har fått en bedre arbeidsdag med Solidus:

Takket være Solidus kan vi nå bruke tid på de viktige tingene, nemlig giverpleie og rekruttering. Solidus har virkelig løst utfordringene våre ved å lette arbeidshverdagen, gitt oss bedre oversikt over kontoene og et oppdatert register over giverlister. Og ikke minst går nå skattefradraget automatisk.

Bekkelaget menighet fikk Solidus anbefalt av Hauketo Prinsdal menighet, og valgte selv å prøve systemet. Det skulle vise seg å være en tidsbesparende avgjørelse for den Oslo-baserte menigheten, som er opptatt av å pleie giverne sine. Nå går det administrative arbeidet raskere, noe som ofte kan oppleves som en tidstyv i en hektisk hverdag.

John berømmer også Solidus for at det er enkelt og ukomplisert å bruke, at det er lav brukerterskel, og et behagelig brukergrensesnitt:

De er raske og gode på service, og vi er fornøyd med prisen. Jeg vil absolutt anbefale Solidus til andre menigheter.

Om Bekkelaget og Ormøy menighet

Bekkelaget kirke ligger på Øvre Bekkelaget i Oslo. Den er tegnet av kommunearkitekt Harald Bødtker, og sto ferdig i 1923. Det er en steinkirke med nyromanske buer og hvelv, og har 420 plasser.

E-post: post.bo.oslo@kirken.no
Telefon: 23 62 98 70
Nettside