Nærmere målet om en oppgradert Skøyen Kirke

Skøyen kirke har de siste årene hatt ekstra fokus på givertjenesten i forbindelse med en ombygging av kirkens inngangsparti og andre oppgraderinger.

Faste giverinntekter på 50 000kr i måneden

Målet er å samle inn totalt 5 millioner kroner eller skape en fast inntekt på 50.000 kroner i måneden for å realisere prosjektene som står for tur.  Med løsningen til Solidus (AvtaleStraks) har det blitt enklere å markedsføre givertjenesten samt bli fast giver for de som ønsker å bidra. Dette gir forutsigbare inntekter og er enkelt å administrere for de som jobber med prosjektene.

– Dette har ført til at vi kommer nærmere målet om en oppgradert Skøyen kirke, sier en fornøyd daglig leder i Skøyen Krike, Siri Kolberg.

Per februar 2017 har Skøyen Krike samlet inn hele 2,7 millioner og skaffet seg mange nye faste givere. Se løsningen som benyttes for å rekruttere faste givere på nettsiden deres her

 

Om Skøyen Kirke

Skøyen Kirke ligger ved Frognerparken i Oslo. Skøyen kirke er tegnet av Hille Melbye Arkitekter og ble innviet i januar 1989. Det er en langkirke i tegl og har 500 plasser.

E-post: post.skoyen@oslo.kirken.no
Telefon: 23 62 94 10
https://kirken.no/skoyen