Enklere administrasjon og flere faste givere med Solidus


Karismakirken ønsket flere faste givere og en enklere løsning på sitt administrative arbeid. I 2011 ble deres utfordringer løst da de begynte å bruke Solidus. Fem år etter har menigheten fått nærmere 125 faste månedlige givere igjennom Avtalegiro.


Løst store utfordringer

Karismakirken hadde ingen løsning for Avtalegiro da de i 2011 tok kontakt med Solidus for å få hjelp med å få flere faste givere. De ønsket også bistand til å håndtere skatteinnberetningen til myndighetene, som var et tidkrevende arbeid. Fem år etter har menigheten fått 125 faste månedlige givere igjennom Solidus Avtalegiro. Dette sikrer både jevn og kontinuerlig inntjening, samtidig som administreringen av givere går mye raskere.

– Solidus har løst store utfordringer for oss og gjort administrasjonen av givere mye enklere, sier Steinar Helgestad som er administrator i Karismakirken.

Mer tid til samfunnsviktige oppgaver

Arbeidet med givere er nå satt i system i Karismakirken og Helgestad mener et oversiktlig og enkelt administrasjonsverktøy gjør jobben enklere og frigjør tid som kan brukes på andre viktige oppgaver.

-Vi er veldig fornøyde med nettsiden til Solidus som er informativ og et sted der vi kan administrere alt. Det gir oss mer tid til å jobbe for medlemmene våre, drive misjonsvirksomhet og veldedig arbeid både nasjonalt og internasjonalt, sier han.

Anbefales

Karismakirken vil gjerne anbefale Solidus til andre organisasjoner som er avhengig av gaver:

– Vi er veldig glade for at det finnes et slikt tilbud og kan absolutt anbefale deres tjenester til andre tilsvarende organisasjoner, avslutter Helgestad.

 

Om Karismakirken

Karismakirken er en evangelisk frittstående kirke i Stavanger, og ut fra menigheten drives et arbeid lokalt og internasjonalt. Karismakirken er tilknyttet Pinsebevegelsen i Norge.

E-post: post@karisma.no
Telefon: 51 91 18 80
karisma.no

 

Last ned i PDF-format her