God løsning og flinke folk

Justøyfamiliens Bibelcamping søkte etter en partner som kunne hjelpe med å fasilitere gaver, foreta skatteinnberetning og tilby en enkel kortbetalingsløsning. Valget falt på Solidus.

Vi har snakket med økonomiansvarlig Jan Svege i Justøyfamiliens Bibelcamping. Han forteller om en enkel løsning som har fritatt dem for mye administrasjonstid. Det er tid de nå heller kan benytte mer fornuftig.

De kan nå også tilby kunder og givere en trygg kortbetalingsløsning som er integrert med Solidus, slik at innbetalingene kommer rett inn i løsningen. Slik får de full oversikt på ett sted.

Vi er veldig fornøyd med løsningen til Solidus. Det har vært tidsbesparende og gjort at vi kan bruke tiden vår på det vi kan og brenner for! I tillegg vil jeg trekke fram Dagfinn Sæther som har hjulpet oss med løsningen. Han er en utrolig hyggelig og proaktiv kar. Jeg vil absolutt anbefale Solidus videre til andre organisasjoner som har lignende behov, sier Jan Svege i Justøyfamiliens Bibelcamping

Om Justøyfamiliens Bibelcamping

Justøyfamiliens Bibelcamping ligger på Justøya utenfor Kristiansand. JFC er en selvstendig og selveiende evangelisk virksomhet med en økumenisk profil. Se nettsiden deres her.