Givertjeneste

Solidus Givertjeneste passer for organisasjoner som baserer sin økonomi på inntekter fra givere og faddere ved innsamlinger. Vår tjeneste sørger for at du mottar gavebeløp på konto til avtalt tid. Slik får du en stabil inntekt med minimal innsats. Vi gjør jobben – dere får inntektene.

Løsningen for givertjeneste er nettbasert og krever ingen installering av programvare. I Solidus kan man ha så mange brukere det er behov for. Man kan håndtere alt fra å registrere givere, kommunisere med dem og hente nyttige rapporter rett fra systemet. Solidus sørger for å innberette gaver med skattefradrag for organisasjonen, og sende ut lovpålagt årsoppgave til giverne.

Med Solidus Givertjeneste får du:

 • Enkel giver- og fadderskapshåndtering ved innsamling
 • Forutsigbare inntekter
 • Brukervennlig verktøy
 • Full oversikt over gaver til ulike prosjekter og fra ulike givere
 • Enkel skatteinnberetning
 • AvtaleGiro – også med elektronisk signering med BankID
 • Utsendelse av giroer med KID-nummer
 • SMS-donasjon
 • Oversiktlig rapport til regnskapet som forenkler bankavstemming
 • God kommunikasjon med giverne
 • Fri support – lett tilgjengelig
 • Frigjort verdifull tid

Solidus effektiviserer givertjenesten for organisasjoner og menigheter.

Legg igjen en kommentar